Geen gesmos meer dankzij deze 2 tips!

Stel je even voor.
Jouw klant wil eens leuke nailart proberen en kiest voor een stempel. Jij bent natuurlijk suuuperblij, want je hebt net een nieuwe stamping gelpolish gekocht waardoor je veel makkelijker stempels kan zetten. (Bij deze hoef je niet in 3sec te stempelen, want deze blijft nat tot hij in de lamp gaat, ideaal he 😉 ?).
Zo gezegd zo gedaan, stempel erop, in de lamp en klaar!.. Of.. toch niet?
Net als je probeert het gesmos van de vingers van je klant weg te vegen, komt het in je op dat dit een gelpolish is, en dus na uitharden niet meer te verwijderen valt.. Wat nu gedaan?

Je kan dit foutje (want ja hoor, iedereen heeft dit minstens 1x voor), heel makkelijk voorkomen door 2 dingen.

1) Wegvegen voor het uitharden
Je kan de stamping gelpolish (SGP) vlak voor het uitharden nog wegvegen van de vingers van de klant. Hier heb je wel een vaste hand voor nodig, want je mag de nagels niét aanraken.

2) Het gebruik van liquidtape
Liquidtape is gewoon TOP. Ik ben enorm blij met deze uitvinding. Ik kan me eindelijk laten gaan qua nailart, zonder schrik te hebben dat mijn klant als een kleurboek buitengaat.
De liquidtape kan je makkelijk aanbrengen, enkele seconden laten intrekken, nailart aanbrengen, en op het einde kan je de liquidtape er gewoon aftrekken. Het lijkt wel magie!
Benieuwd geworden?
Look at this video!

Live it , Love it, Nail it,
Kimberly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *